Otplovite u najljepše dijelove Jadrana, s pjesmom na usnama.

Ekskluzivno i nezaboravno krstarenje Jadranom - s Grašom. Trebamo li reći išta više?

Krstarenje za pamćenje

Jeste li spremni za osam dana ekskluzivnog krstarenja Jadranom, predivnu prirodu, nezaboravne izlete, vrhunsku gastronomiju i intimni koncert Petra Graše? Tako smo i mislili.

Polazak / dolazak Zadar

Destinacije Zadar, Sali, Primošten, Vis, Biševo, Hvar, Trogir, Skradin, NP Krka

Godina izgradnje

Godina izgradnje

2018

Širina

Širina

8,9m

Broj kabina

Broj kabina

19

Ship facts
Sundeck

Sundeck

220m²

Brzina krstarenja

Brzina krstarenja

10nm

Broj gostiju

Broj gostiju

39

Ship facts
Duljina

Duljina

45,8m

Posada

Posada

8

Ako te pitaju…
Gdje idemo? Što radimo?

1. DAN (subota)

Zadar - Sali

Dobro došli na sam početak naše morske avanture!

Okupljanje putnika predviđen je između 12 i 14 sati nakon čega krećemo iz predivnog nam Zadra te preko mora idemo do Dugog Otoka, do mjesta Sali, poznatom po stoljetnoj ribarskoj tradiciji, gdje ćemo nakon večere dobrodošlice i prenoćiti.

2. DAN (nedjelja)

Sali - Primošten - Pakovo Selo

Rano ujutro brod kreće put Primoštena, a na vama je da uživate u doručku i ispijanju kave na palubi broda i uživate u prizorima koje će vas ostaviti bez daha.

Nakon kupanja u prekrasnim uvalama te ručka na brodu stižemo u Primošten odakle krećemo put Etnoland Dalmati – Pakova sela, koje je svojevrsna oda kulturne baštine Dalmatinske zagore. Opustite se te uživajte u maloj gastro avanturi koju smo pripremili za Vas ovu večer. Noćimo u Primoštenu.

3. DAN (ponedjeljak)

Primošten - Vis

Nakon doručka, na putu smo prema Visu, gdje se prvom prilikom zaustavljamo u nekoj od predivnih uvala za kupanje. U rano poslijepodne stižemo u Vis, a mjesto i otok nam otvaraju svoje ruke da ih istražimo. Noćenje u Visu.

4. DAN (utorak)

Vis - Biševo - Hvar

Jutro je rezervirano za put na Biševo i posjet biseru Jadranskog mora- Modroj Špilji. Poslijepodne pristajemo na otoku Hvaru te krećemo put Starogradskog polja. Okruženi vinogradima i drevnim maslinicima svjedočit ćete  čarima autohtone kuhinje eko-etno imanja Hora.

Neka Vas hrana i vino odvedu na putovanje kroz gastronomsku povijest otoka. Noćenje u Hvaru.

5. DAN (srijeda)

Hvar - Trogir

U ranojutarnjim satima krećemo put Trogira. Prije samog dolaska u Trogir, uživat ćemo u kupanju u malim, skrivenim uvalama koje čine nezaboravan aspekt ovog putovanja. Dok nastavljamo našu plovidbu prema Trogiru, uživajte u delicijama koje je naš kuhar pripremio za današnji ručak na brodu.

Po dolasku u Trogir, istražite uske, skrivene ulice ili pak sjednite na jedan od malih trgova. Neće vam biti teško zamisliti kako je život ovdje izgledao i prije stotinu godina. Noćenje u Trogiru.

6. DAN (četvrtak)

Trogir - Skradin - NP Krka

Rano ujutro krećemo za Skradin, mali gradić smješten 15 kilometara od Šibenika uz rijeku Krku. Uz neizostavnu stanku za kupanje i opuštanje, na putu prema Skradinu poslužit ćemo doručak i ručak. Po dolasku uputit ćemo se u razgled veličanstvenog nacionalnog parka Krka. Po završetku razgleda slijedi kapetanska večera na brodu, a uživat ćemo u intimnom koncertu vrsnog skladatelja i pjevača Petra Graše dok lagano u suton plovimo prekrasnim skradinskim kanalom. Povratak u luku i noćenje u Skradinu.

7. DAN (petak)

Skradin - Zadar

Rano ujutro krećemo put Zadra, početnoj i završnoj točki naše morske avanture. Na putu između Skradina i Zadra posljednji ćemo se put na našoj plovidbi usidriti u jednu modru, skrivenu uvalu. Nezaboravna večer rezervirana je za Zadar, rivu, Morske orgulje, zalazak sunca. Noćenje u Zadru.

8. DAN (subota)

Zadar

Nakon doručka preostaje nam još samo oprostiti se jedni od drugih. Nadamo se da se vraćate kući prepuni dojmova, obogaćeni novim iskustvima i novim poznanstvima. Isto tako, nadamo se da ćemo vas uskoro opet vidjeti na palubi broda!

Cijena po osobi uključuje:

 • 7 noćenja u kabini na brodu deluxe kategorije
 • Bife doručak te ručak u 4 slijeda na brodu dnevno (prva usluga je večera dobrodošlice, a zadnja usluga je doručak)
 • Kapetanova večera na brodu uz intimni koncert Petra Graše
 • Svježe voće dnevno
 • WiFi
 • Izlet u etno selo Dalmati – Pakovo selo – uključen prijevoz autobusom, razgled uz vođenje, kušanje domaćeg pršuta i vina te večeru
 • Izlet i ulaznice na Modru špilju
 • Izlet na imanje Hora (Hvar) uz prijevoz autobusom, degustaciju maslinovog ulja te domaćeg kruha, degustaciju domaćeg sira, kobasica, mariniranih slanih inćuna te večeru (peka)
 • Ulaznica za Nacionalni park Krka uz vođeni razgled

Cijena po osobi ne uključuje:

 • Boravišne i lučke pristojbe u iznosu od 250 HRK po osobi
 • Osobna potrošnja na brodu
 • Prijevoz do/iz Zadra u vlastitom aranžmanu

*Dodatne usluge na brodu se plaćanju posljednji dan krstarenja, u gotovini (euro ili kuna). Kreditne kartice se na brodu ne prihvaćaju.

Za navedeni aranžman vrijede “Opći uvjeti i uputstva za turističke aranžmane” (Krstarenja) Zantium Travel. Prilikom prijave potpisujete ugovor o putovanju čiji su sastavni dio Opći uvjeti i uputstva za turističke aranžmane Vašim potpisom iskazujete suglasnost sa Općim uvjetima. Prilikom prijave plaćate 100% iznosa aranžmana čime je vaša rezervacija potvrđena. | Prema zakonskim propisima pridržavamo pravo otkaza putovanja u slučaju da se ne prijavi minimalno 26 putnika potrebnih za realizaciju programa, pravo izmjene cijene ukoliko dođe do promjene tečaja za više od 1,5 % u odnosu na tečaj na dan izrade programa te ukoliko bi došlo do promjene cijene brodara.

Rezerviraj sada

Rezervirajte vaš odmor iz snova.

Za navedeni aranžman vrijede “Opći uvjeti i uputstva za turističke aranžmane” (Krstarenja) Zantium Travel.

Podaci o putovanju

Datum polaska

Broj gostiju

Podaci o brodu

Vlasnik kartice

Podaci o gostima

Podaci o plaćanju

Način plaćanja